Geld Gorilla Geheimen oplichting? Lees hier mijn ervaringen!

geld gorilla geheimen oplichting

Is Geld Gorilla Geheimen oplichting? Die vraag stel je waarschijnlijk jezelf, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Enkele maanden geleden ben ik aan de slag gegaan met Geld Gorilla Geheimen, heb ik alle video’s gekeken en ben ik de informatie gaan toepassen.

Mijn mening en ervaringen kun je in mijn Geld Gorilla Geheimen review lezen, daar bespreek ik de inhoud van het programma helemaal.

Op deze pagina wil ik je vertellen of Geld Gorilla Geheimen oplichting is of niet.

Is Geld Gorilla Geheimen oplichting?

Wanneer je besluit om met Geld Gorilla Geheimen aan de slag te gaan, kun je na betaling direct  je account aanmaken.

Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord zelf aanmaken zodat je kunt inloggen op het leden-gedeelte.

Hier staan alle video’s uit de training op je te wachten.

De videotraining bestaat dus echt, en je krijgt wat je wordt beloofd: een groot aantal video’s waarin je vertelt wordt over de verschillende manieren van geld verdienen op het internet.

Wat je echter wel moet beseffen is dat de video’s erg theoretisch zijn, en dat er niet een beeldscherm wordt gedeeld waar je dus bepaalde technieken live in actie ziet.

Dat neemt echter niet weg dat de informatie die de jongens van Geld Gorilla Geheimen geven geen waardevolle informatie is. Zeker als je nieuw bent wat betreft internet- en affiliate marketing, is dit een hele uitgebreide training die je een goede introductie geeft over geld verdienen op het internet.

Het is dan aan jou om zelf aan de slag te gaan met de informatie die je krijgt.

Conclusie:

Geld Gorilla Geheimen is dus zeker geen oplichting. Je krijgt wat je beloofd werd en je kunt binnen 30 dagen gewoon je geld terugvragen als je het niks vind – hier doen Frank en Alex absoluut niet moeilijk over.

Wel zijn de claims die gemaakt worden qua verdiensten op de verkooppagina wat overdreven, en zal het weinig mensen lukken om binnen een paar maanden al 6000 euro per maand te verdienen.

Ga je hier echter actief mee aan de slag, dan moet het na een paar maanden wel makkelijk mogelijk zijn om een paar duizend euro per maand te verdienen, wat je natuurlijk altijd kunt uitbreiden met de technieken uit Geld Gorilla Geheimen.

Ga Nu Naar De Kortingspagina Van Geld Gorilla Geheimen >> 

Geld Gorilla Geheimen
Review door Jacko Meijaard op 2015-09-23
Beoordeling: 5

2 reacties op “Geld Gorilla Geheimen oplichting? Lees hier mijn ervaringen!

  1. Beste Frank enof Alex,
    Hiermede geef ik aan niets meer van jullie te willen horen of zien.
    Door een 1 maligne betaling van 47 euro kom ik er achter dat ik een doorlopende betaling aan jullie heb.U zult moeten snappen dat dit niet de bedoeling is ik laat me niet dwingen om iets van u te moeten kopen.Vanaf heden zal ik deze doorlopende incasso blokeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *