Bol Masterclass en je geld terug: hoe zit dat nou eigenlijk?

Team Unstoppable maakt er geen geheim van dat er een geld terug garantie op de Bol Masterclass zit. Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, ben je hier waarschijnlijk van op de hoogte, en wil je weten hoe dit precies zit.

Misschien heb je de Bol Masterclass zelf wel gekocht, en wil je je geld terug omdat je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent.

Bol Masterclass geld terug voorwaarden

Op de Bol Masterclass zit inderdaad een 14 dagen bedenktijd. Dat betekent dat je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen. Hiervoor zijn er echter wel een aantal (logische) voorwaarden, namelijk:

 • Je refund moet binnen 14 dagen na aanschaf worden aangevraagd per mail
 • Je mag niet meer dan 5 video’s van de Bol Masterclass hebben bekeken
 • Je hebt de Bol Masterclass voor de volledige prijs, dus niet een actieprijs, aangeschaft

Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet, kun je dus je geld terugvragen en zal Team Unstoppable zo snel mogelijk je geld terugvragen.

Twijfel je nog om met de Bol Masterclass aan de slag te gaan? Dan raad ik je aan om hier mijn Bol Masterclass review te lezen.

2 reacties op “Bol Masterclass en je geld terug: hoe zit dat nou eigenlijk?

 1. Beste Bol Masterclass,

  Hierbij wil ik een refund vragen voor de bol masterclass 4.0
  Ik heb dit aangeschaft op 4 februari 2021

  De reden voor dit verzoek is dat de cursus toch niet bij mij past. Heb er uiteindelijk niet de tijd voor en wegens persoonlijke redenen kan ik het ook niet verder veroorloven.

  mvg

  Quesler Winklaar

 2. Hallo ik heb 3 dagen geleden bol masterclass gekocht maar dit is niet echt iets voor mij ik wil mijn geldt terug ik stop met marketing
  Ik heb veel berichten gestuurdt op verschilende emails maar kreeg geen antwoordt ik heb €997 euro betaalt voor bol masterclass dit schrijf ik op vr 24 sep 2021
  De bol masterclass kocht ik op 20 sep 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]