unnamed (9)

Gefeliciteerd, je hebt de juiste keuze gemaakt!

Allereerst bedankt voor je bestelling en welkom als lid van de Affiliate Marketing Revolutie. Na registratie heb je levenslang toegang tot alle video’s van de training!

Naast de video’s in de training en de levenslange toegang, wil je natuurlijk het maximale uit de training halen en zo snel en zo veel mogelijk geld verdienen, en zo snel mogelijk aan de slag, zonder technische euvels of problemen met je website.

Daarom heb ik het Marketheme in het leven geroepen:

Het Marketheme is het website systeem dat ik gebruik om winstgevende websites op te zetten. Dit is ook het systeem wat ik in de Affiliatie Marketing Revolutie video’s laat zien.

Normaal gesproken betaal je 97,- euro per maand voor het Marketheme, en voor wat je krijgt is dit nog steeds een koopje… zeker als je straks met één website al zo’n 500,- euro per maand gaat verdienen.

Maar omdat ik je wil bedanken voor het aanschaffen van de Affiliatie Marketing Revolutie, wil ik je een eenmalige aanbieding doen:

Start met het Marketheme voor maar 67,- euro.

Nee, dit is geen grapje… voor maar 67,- euro per maand maak je gebruik van het Marketheme en kun je zonder enige vorm van technische kennis een winstgevende website opzetten.

Stel je voor dat jouw eerste site direct 500,- euro per maand opbrengt… Dat is makkelijk haalbaar als jij straks gaat beginnen.

De kans is groot dat je toch het Marketheme gaat gebruiken. 80% van de Affiliatie Marketing Revolutie-deelnemers doet dit tenslotte en verdiend hierdoor daadwerkelijk sneller geld op internet.

De Affiliate Marketing Revolutie-deelnemers die het meeste uit de training halen en het meeste verdienen zijn Marketheme gebruikers.

Klik hier om gebruik te maken van dit aanbod, en Marketheme deelnemer te worden voor maar 67,- euro.

Als Marketheme gebruiker ga je straks het snelst geld verdienen, zonder technische kennis nodig te hebben of te hoeven klooien met randzaken waar je niks mee op schiet.

De snelste en goedkoopste manier om geld te verdienen is om je nú aan te melden voor het Marketheme. Je hebt niks te verliezen, je kunt het altijd stopzetten… alleen maar te winnen!

Nee bedankt, ik ga een website opbouwen zonder Marketheme en investeer mijn tijd niet in tools die mij meer en sneller resultaat brengen…