Affiliate Marketing Revolutie

mijn revolutionaire methode van geld verdienen op internet onthuld

"Wanneer Je Straks Deze SIMPELE Methode Onder De Knie Hebt Hoef Je Jezelf NOOIT Meer Zorgen Om
Geld Te Maken"

Hoe zou jij het vinden om EINDELIJK (veel) geld
op het internet te verdienen?


Een Paar Vragen Van Jacko:

 • Ben je ontevreden met je huidige leven?
 • Heb je in het verleden trainingen aangeschaft van zogenaamde 'gurus' die je gouden bergen beloofde, maar werkte deze niet?
 • Heb je geen zin in nog een teleurstelling?
 • Ben je bang om weer een nieuwe training te doen? (ook al weet en zie je dat je het echt nodig hebt om succes te halen..)
 • Ben je totaal de weg kwijt tussen alle “adviezen” over geld verdienen op het internet?
 • Of wil je gewoon meer vrije tijd en de vrijheid om overal ter wereld geld te verdienen? Zodat je weer de baas van je eigen leven bent?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Als ik naar mezelf keek, dan ging het me voornamelijk om dat laatste punt.

Simpelweg de regie van mijn eigen leven in handen hebben! 

Want overal ter wereld geld verdienen dankzij het internet, leek namelijk nooit voor mij weggelegd. Ik heb geen technische kennis en heb alleen maar een MBO diploma.

Ik ben niet speciaal - in geen enkel opzicht -, ben niet mega slim en had niemand die het mij kon leren. 

Daarnaast lachte al mijn vrienden, kennissen en familieleden mij uit, en dachten ze dat het mij nooit zou lukken.

Ik "kon maar beter mijn studie afmaken en een vaste baan zoeken" was het advies wat ik dagelijks van hun kreeg.

 


Toch was ik vastberaden en kocht ik bijna iedere cursus die mij zou vertellen hoe ik (veel) geld op het internet kon verdienen...

Dít keer zou het me wel lukken hield ik mezelf voor. Elke keer opnieuw...

Weetje, op een gegeven moment leer je er mee leven. Je moet er gewoon mee door. Misschien hadden je vrienden toch gelijk? Misschien is het wel helemaal niet voor jou weggelegd?

Ik kon het alleen niet "gewoon naast me neer leggen!"

Dat ik nooit echt miljarden op mijn bankrekening zou krijgen was tot daar aan toe, maar ik wilde gewoon niet heel mijn leven opgesloten zitten in een negen tot vijf baan en mijn baas hoeven smeken om vakantiedagen...

Ik begon me behoorlijk obsessief te verdiepen in de wereld van online geld verdienen, aangezien ik op internet met een hoop zelfstudie vele aanwijzingen had gevonden dat mijn “guru trainingen” toch niet zo goed voor mij waren als dat ik zelf had gedacht...

De methoden en technieken die zij in hun trainingen vertelden leken namelijk enorm achterhaald te zijn.

Kortom: ik liep achter de feiten aan.

Toen ik dat besefte maakte ik er mijn missie van om zelf een blauwdruk te maken wat ik waar dan ook ter wereld kon toepassen.

Een systeem wat er voor zorgde dat ik zelf de complete regie over mijn leven ging krijgen.

Een systeem waarmee ik waar dan ook ter wereld geld kon verdienen...

Een systeem wat dag en nacht voor mij werkte...

...ook al was ik zelf aan het slapen of gewoon op een maandagmiddag naar het strand...

Ik had wel eens gehoord over "affiliate marketing" en dit leek me wel interessant.

Dit houdt in dat je geld kunt verdienen met het promoten van andere producten. Hierdoor hoef je mensen alleen maar 'door te sturen' en ontvang jij geld wanneer er iemand via jou koopt.

Zo hoef je zelf geen producten op de post te doen, niks aan klantenservice te doen en kun je zelf dus gewoon lekker luieren op het strand en het geld binnen zien rollen.

Andere mensen leken hier GROTE BEDRAGEN mee te verdienen en dit vanaf overal ter wereld te kunnen doen, en als zij het konden, waarom zou ik het dan niet kunnen?

Tijdens mijn 'zoektocht' kwam ik er achter dat ik HARD gezegd vrijwel alles fout had gedaan.

En het gekke was.. ik was niet de enige! Nog minstens duizenden andere mensen waren op zoek geweest naar een manier of een methode om geld te verdienen op het internet...

... en ze zochten allemaal in de verkeerde hoek.

 

Hans over de

Affiliate Marketing Revolutie

 

Hey Jacko!

Ik ben uit interesse voor affiliate marketing met je training aan de slag gegaan en ben deze enthousiast gaan volgen! In tegenstelling tot de vele andere trainingen die ik gevolgd heb, bevat de Affiliate Marketing Revolutie echt 'lifechanging' informatie voor mij. Je legt alles stap-voor-stap uit en laat EXACT zien hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Dit vind ik zo enorm waardevol, dat je het gewoon laat zien door je beeldscherm op te nemen. Andere trainingen hebben saaie PowerPoint presentaties, maar jij dus niet! Dit is echt super vet!

Toen ik de informatie die je laat zien zelf toe ben gaan passen had ik al direct door dat het me op deze manier inderdaad gaat lukken; het is zo voor de hand liggend maar je moet het maar net even weten!

En ja hoor! Na ongeveer twee weken kwam de eerste affiliate verkoop binnen, en toen ongeveer vijf dagen later kwam de tweede affiliate verkoop van 47,- euro! In maar drie weken had ik dus bijna 100,- euro verdiend, en dat was me met nog geen enkele andere training gelukt, behalve met die van jou dus! 

Ik weet nu precies wat ik moet doen om deze inkomsten op te schalen. Ik ben dan ook zo blij Jacko dat ik met de Affiliate Marketing Revolutie ben begonnen.. Enorm bedankt!

Hans!

Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie!

"De Grootste Zogenaamde 'Gurus' Houden Ons Voor De Gek.."

En wij laten het toe…

Neem 100 mensen bij het begin van een “training” en volg ze voor 6 maanden totdat de laatste persoon er niet meer in gelooft en stopt.

Dit is wat je zult zien: Slechts 1 persoon heeft het gewenste resultaat bereikt; 4 personen hebben een klein beetje geld verdiend; 5 zijn terug bij af; 36 zijn inmiddels aan een ‘andere training’ bezig; en 54 hebben nog minder geld dan toen ze begonnen waren. Dat betekent 5% succes, en 95% gefaald.

De internet marketing gurus spelen een spelletje met ons.

Als dit niet zo was dan zou het net andersom wezen... 5% zou falen (omdat ze er geen tijd in stoppen) en 95% zou succes hebben.

Als dit niet zo was, dan zouden 'gurus' niet elke maand met een nieuwe training komen. 

Als dit niet zo was… dan zou JIJ NU OOK AL GELD VERDIENEN OP HET INTERNET!

Internet Marketing Trainingen zijn BIG BUSINESS

… en de "gurus" in deze business willen geen succesvolle deelnemers, ze willen klanten! Het liefst die elke keer blijven kopen!

Wanneer je al jaren door het doolhof van allerlei trainingen en cursussen zoekt, en diverse dingen geprobeerd hebt maar niks lijkt te lukken, dan snap ik het wel dat je inmiddels hopeloos bent geworden.

Ik ben hier om je mijn verhaal te vertellen, en om je te inspireren om samen met mij en duizenden andere Nederlanders het geheim te ontdekken achter geld verdienen op het internet.

Maar voordat ik dit ga doen wil ik je eerst nog wijzen op een schokkend feitje:

Jaarlijks Horen 69.000 Nederlanders
dat ze Ontslagen Worden

En dit getal is niet om je bang te maken. Steeds meer bedrijven ontslaan hun vaste personeel. Jonger - onervaren personeel komt er voor in de plaats, of bedrijven stappen over op volledige automatisering van processen. 

Daardoor brengt een "vaste baan' echt geen zekerheid meer met zich mee. In tegenstelling tot wat veel mensen denken.

Sterker nog, wanneer je in loondienst bent ben je 100% afhankelijk van iemand anders. Lees dit nog maar eens om het goed door te laten komen.

Vanaf kinds af aan zijn we geleerd om netjes naar school te gaan, zo je diploma te halen zodat je een "veilige, goede baan" kunt krijgen, om vervolgens heel jouw leven voor iemand anders te werken.

En nu komt het bizarre: 90% van de 65-plussers hebben nog maar net genoeg geld om elke maand van rond te komen. Ze kunnen niet de dingen doen waar ze tussen 9 en 5 van droomde, en zijn dolongelukkig. Hun hele leven is namelijk gebasseerd op een leugen!

Maar wat heeft dit met geld verdienen op het internet te maken?

Simpel: we leven in een prachtige tijd waarin het mogelijk is om vanachter je computer geld te verdienen, zonder dat je er op dát moment iets voor hoeft te doen. Je hoeft géén eigen producten te verkopen (je hebt geen opslag nodig), je hebt geen startkapitaal nodig om een kantoor of personeel in te huren (je kunt gewoon vanaf thuis of overal waar jij maar wilt geld verdienen) en het is helemaal niet zo moeilijk.

De 'geheime truc' is om het JUISTE product aan de JUISTE mensen te promoten. Dit is affiliate marketing done right en is de oplossing om een passief inkomen op te bouwen.

Een passief inkomen wat elke maand groter word.

Het Enige wat je Moet Weten is Hoe je de Juiste Doelgroep kunt Benaderen die Bereid is om te Kopen!


Ik zal je uitleggen hoe affiliate marketing werkt.

Wanneer jij jezelf aanmeld bij een affiliate marketing netwerk, kun je verschillende producten promoten. Denk bijvoorbeeld aan videotrainingen en books, maar ook fysieke producten zoals iPhones en televisies. Om zo'n product te promoten krijg je van het affiliate netwerk een eigen, unieke affliate link. Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt, en vervolgens tot kopen overgaat, krijg jij een bepaald procent commissie van het verkoopbedrag. Hiervoor hoef je dus zelf niks te verkopen. Je hoeft niet te doen aan klantenservice, en je hoeft het verkochte product ook niet op de post te doen. Jij krijgt gewoon je geld omdat je succesvol iemand hebt 'doorverwezen'.

Wat de meeste beginnende affiliate marketeers gaan doen - en zo was ik zelf ook - is overal hun affiliate links neerplaatsen. Op Facebook, op Twitter en tegenwoordig zelfs WhatsApp!

Maar denk eens na... wie van jouw vrienden heeft er interesse in een ebook over gewichtsverlies? Right... bijna niemand toch? Daarom is het zo enorm belangrijk om het juiste product aan de juiste doelgroep te promoten... weet je nog?

Hier wil ik het dan ook even verder met je over hebben.

1. Richt je op Mensen die Willen Kopen

Stel. Je wilt een nieuwe televisie gaan kopen. Wat ga je dan doen? Je gaat op internet zoeken naar welke televisies er tegenwoordig allemaal zijn. Je zit nog in de oriëntatiefase.

Mensen die in deze fase van het koopproces zitten moet je niet hebben. Ze zijn nog niet warm genoeg.

Ze zijn nog niet warm genoeg.


2. Aan Mensen Die Twijfelen Ga Je (nog) Niet Verdienen!

Je gaat verder met zoeken. Je bent al een paar mooie televisies tegengekomen waar je interesse in hebt.

Nu ga je dan ook de "Top 3" televisies vergelijken en je kijkt  welke televisie de beste koop voor jou is.

Mensen die in deze fase van het koopproces zitten zijn nog nét niet warm genoeg. Ze hebben wel een idee van wat ze willen kopen, maar zijn nog aan het twijfelen. 

Nog even geduld!


3. Deze Mensen Zitten Met Hun Portemonnee Klaar!

Je bent er van overtuigd: dit word 'm! Jouw nieuwe TV!

Je weet nu welke TV je gaat kopen en bent nu op zoek naar waar je de TV het beste kunt kopen. Waar is ie het goedkoopst?

Dit is waar jij - de affliate marketeer - in het spel gaat komen en geld gaat verdienen!

Het enige wat jij nu namelijk moet doen is de koper naar de webshop van de goedkoopste aanbieder sturen. That's it! Jij pakt mooi een graantje mee van de buit ;-).

Stel je eens voor dat je dit elke keer opnieuw kunt doen... elke keer als iemand op zoek is naar een bepaald product, pak jij daar een XX percentage van het bedrag mee.

En dat voor tientallen of misschien zelfs honderden prodcuten.

Elke dag opnieuw.

Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie!

Je Moet dus NIET de 'Twijfelaars' Hebben, Maar de Mensen Die Al Weten Wát Ze Willen Kopen

Als we nog een stapje terug gaan zien we dat de meest succesvolle affiliate markteers één 'geheime techniek' mega goed onder de knie hebben...

... Ze weten dat ze de volgende maand minimaal XXXX(X) euro gaan verdienen, en dat dit waarschijnlijk aan het eind van de maand alleen maar meer is.

Dit komt omdat ze een methode gebruiken wat er voor zorgt dat ze:

1: Elke maand een vast bedrag aan zekere passieve inkomsten hebben
2: Elke maand hun inkomsten groeien omdat ze weten hoe het werkt

Dit is dan ook waarom de rijken steeds rijker worden en de armen steeds armer.

Ze snappen het systeem!

Een aantal mensen die in het verleden wel eens zijn begonnen met affiliate marketing hebben misschien wel eens een paar tientjes verdiend, maar daar houd het dan ook mee op.

Dit zijn de zogenaamde 'gelukstreffers'.

Ze miste een blueprint wat er voor zorgt dat ze een 'overview' van het systeem hebben zodat ze dit elke keer weer opnieuw kunnen toepassen om van die paar tientjes een paar twintigjes te maken, vervolgens een paar vijftigjes en hondertjes, om vervolgens duizenden euro's tot zelfs tienduizenden euro's per maand te verdienen.

Wanneer je 'het systeem' snapt is het slecht een kwestie van opschalen.

Het 'probleem' waar veel mensen mee te maken krijgen wanneer ze beginnen met affiliate marketing is dat ze helemaal gek worden gemaakt door de zogenaamde 'gurus'.

Ze hebben na een maand nog geen tienduizenden euro's verdiend (zoals beloofd) werd, en dus stoppen ze er maar mee.

En dat is eeuwig zonde, want als ze nog nét even waren doorgegaan hadden we ze misschien (wat) inkomsten gehad. En zou hun leven nooit meer hetzelfde zijn.

En die eerste inkomsten zijn ZO MEGA BELANGRIJK.

Je ziet dan dat het mogelijk is om geld te verdienen terwijl je achter je computer zit...

... stel je het eens even voor!

Eerste maand: Je verdiend zo'n 50,- euro. Je denkt "ok, dit is cool!"
Tweede maand: Je begint de eerste week al met 50,- euro en maakt de maand af met 150,- euro in totaal.
Derde maand: Wow! Aan het eind van de maand heb je 400,- euro verdiend. Van achter je computer!

Zie je wat ik bedoel?

Je moet het rustig opbouwen en continu door blijven gaan. Hierdoor begin je elke maand sowieso met de inkomsten van de volgende maand, en maak je de maand af met MEER INKOMSTEN.

Dat noem ik pas financiële zekerheid!

Het enige verschil tussen jou en de zogenaamde "Gurus" is dat zij al weten hoe het Systeem werkt, terwijl jij op het punt
staat dit te ontdekken

Ik heb jaren gezocht voor mezelf hoe ik geld (veel) geld met affiliate marketing kon verdienen, en toen ik eindelijk het geheim vond hoe ik dit kon doen … Nou, kijk eens naar de foto hiernaast:

Door het toepassen van mijn korte- als zowel lange termijn strategie kon ik het voor elkaar krijgen om vanaf maand één geld te verdienen, zonder veel uit te geven en dat ik elke maand meer geld ging verdienen.

Elke maand kwam er meer geld binnen.

En dit groeit nog steeds elke maand opnieuw!

Ik werd zo hyper van mijn resultaten, dat ik dit graag wilde delen met de rest van Nederland.

waarheid2

Toen ik na lang zoeken en testen in de wereld van affiliate marketing eindelijk ontdekte hoe het geld verdienen echt in elkaar zat, kon ik niet anders hier een stap-voor-stap videotraining voor maken. Deze videotraining is de "Affiliate Marketing Revolutie” – en het is de meest effectieve methode die ik ken om je (veel) geld met affiliate marketing te verdienen.

Mensen die de Affiliate Marketing Revolutie toepassen verdienen binnen vier weken geld, en snappen hoe affiliate marketing werkt. Ze zien 'the big picture'

Hierdoor hoeven ze zich nooit geen zorgen meer te maken om geld. 

Natuurlijk ga je niet al direct morgen al tienduizenden euro's verdienen (al zou een paar tientjes wel kunnen), maar ga je beginnen met het opzetten van jouw affiliate marketing 'vastgoed', wat straks elke maand opnieuw, maand na maand na maand, geld voor jou gaat opbrengen.

En nog belangrijker: je krijgt straks groeiende inkomsten. Zo weet je in de huidige maand al wat je de volgende maand minimaal gaat verdienen, en gaat dit aan het eind van de maand, én de maand daarna weer meer zijn.

Je gaat zien hoe je zonder grote investeringen of risico's direct kunt beginnen.

Ik vind namelijk dat iedereen hier mee moet kunnen starten, ongeacht hun huidige inkomen of situatie.

Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie!

Piet de Vries – Stadskanaal

Hoi Jacko, dit is echt een geweldige training! Ik heb direct alle video's gekeken en vind het geweldig dat je alles zo duidelijk uitlegt. Er gaat letterlijk een nieuwe wereld voor me open, thanks!

Sandra – Utrecht

Hey Jacko! Ik ben echt mega enthousiast over je training. Ik heb al zo enorm veel inzichten gehad en wil je hier even voor bedanken, super!

 

Michael Meeuwsen– Middelburg

Hee Jacko! Vandaag ben ik begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie en heb direct alle video's gekeken. Wat leg je alles super goed uit. Echt een verademing tegenover andere training die ik ooit heb gevolgd. Mijn complimenten hiervoor!

Laat de Affiliate Marketing Revolutie VOOR JOU Werken

Waar je vroeger nog vijf dagen in de week om half 7 op moest staan om te gaan werken voor een baas, zo kun je straks zelf je leven gaan indelen.

Jij bepaald wanneer je aan je business werkt. 

Dat is ook zo mooi aan het internet: het slaapt nooit en is altijd open!

Als jij s'avonds meer tijd hebt (of als je dat gewoon lekkerder vind) dan werk je toch gewoon lekker s'avonds aan je business? En als je liever op een zonnige dag vanaf een strandtentje (met wifi) werkt, kun je dat toch gewoon doen?

Niemand die je tegenhoud en ik doe het al jaren!

Zoals je straks gaat ontdekken draait het in de Affiliate Marketing Revolutie er om dat jij zoveel mogelijk geld gaat verdienen, terwijl het niet uitmaakt waar je dat doet.

Geld verdienen met affiliate marketing is namelijk puur passief.

Je zult het daarom vaak genoeg gaan meemaken dat wanneer je s'ochtends wakker word en je de statistieken erbij pakt, je s'nachts - terwijl je lag te slapen - gewoon geld hebt verdiend.

Ik hoop dat je inziet dat dit is wat je nodig hebt om je leven positief te veranderen en de vrijheid te realiseren die jij verdiend.

De Affiliate Marketing Revolutie Bestaat Uit 3 Stappen

Stop met leven in een gevangenis en neem nu de regie van je eigen leven in handen.

EXCLUSIEF verkrijgbaar op deze site, vind je de Affiliate Marketing Revolutie. Deze stap-voor-stap videotraining bevat bijna 40 video's en zijn uitgelegd in Jan en Jippeke taal, zodat iedereen het snapt 😉

Ik vertel je precies wat de bedoeling is, laat je zien hoe je dit kunt doen en geef je vervolgens een opdracht mee om zo tot het resultaat te komen waar we naar toe werken.

Volg deze 3 gemakkelijke stappen.

#1: Wat We Gaan Doen
Aan het begin van elke video vertel ik je wat de bedoeling van de video is en wat we gaan doen.

#2: Hoe We Dit Gaan Doen.
Hierna laat ik je zien hoe we dit gaan doen. Ik doe alles stap voor stap voor (je ziet mijn beeldscherm en ik laat je alles zien).

#3: Wat Jij Moet Doen.
Aan het eind van de video en onder elke video vind je een opdracht. Zo weet je dus precies wat ik van jou verwacht en waar je naar toe werkt.

Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie!

De Affiliate Marketing Revolutie Bestaat uit deze Twee Onderdelen

1. Stap Voor Stap Video's

De Affiliate Marketing Revolutie is een stap voor stap videotraining waarin ik je alles laat zien.

Ik laat je mijn beeldscherm zien en ziet dus elke muisklik die ik maak. Er word niks weggelaten!

De Affiliate Marketing Revolutie zorgt ervoor dat je:

EINDELIJK geld gaat verdienen op het internet
Je overal ter wereld geld gaat verdienen
Je zelf je dag (en dus je leven) in gaat delen
Je de regie over je eigen leven in handen krijgt
Je meer vrije tijd dan ooit tevoren gaat krijgen
Je elke maand stabiele inkomsten gaat krijgen wat elke maand groeit!

En veel meer!

2. Persoonlijke Support

Snap je iets niet? Kom je ergens niet uit?

Geen nood! Je krijgt straks mijn persoonlijke e-mailadres en je kunt me gewoon een mailtje sturen als je ergens niet uit komt!

Overigens kun je de videotraining op elk apparaat kijken.

Je iPad
iPhone
iPod
Samsung Galaxy
Tablet

Alles!

Zo kun je dus gewoon lekker relaxt op de bank alle video's bekijken. Of misschien zelfs in de trein?

gratis-bonus

Bestel Vandaag De Affiliate Marketing Revolutie en Krijg Deze Vier Bonussen Er Gratis Bij!

Bonus 1: Facebook Cash-Methode

45 minuten aan extra informatie (€67 waarde)

Deze bonus module is zo enorm krachtig dat ik hem maar tijdelijk online kan zetten.

In deze bonus reeks ga je namelijk ontdekken hoe je op een mega snelle manier, veel geld kunt verdienen met Facebook.

Je vrienden en familie spelen nutteloze spelletjes op Facebook, maar jij hebt Facebook verandert in een heuse cash-machine.

Stel je eens voor dat jij tegen je vrienden, familie en kennissen vertelt dat je geld verdient met Facebook! Ze zullen razend jaloers zijn...

Bonus 2: Email Cash Tornado

60 minuten aan extra informatie (€97 waarde)

Stel je eens voor:

Je bent met een paar vrienden uit eten en als de rekening op tafel komt, pak je even je mobiele telefoon en stuurt een mail naar één van je mailinglijsten. 

Na een paar minuten zie je het geld binnenkomen en zeg je tegen je vrienden: 

"Vanavond betaal ik!".

Dát is wat je in deze bonus module gaat leren!

Bonus 3: Meer Cash Met Minder Doen

20 minuten aan extra informatie (onschatbare waarde)

Eigenlijk hoef je al helemaal niet mega veel tijd in de Affiliate Marketing Revolutie te steken, maar wanneer je helemaal niet veel tijd hebt en hier toch mee aan de slag wilt, is deze bonus module onmisbaar voor jou.

Je gaat namelijk zien hoe je alles kunt uitbesteden, zodat je dus alles letterlijk uit handen kunt geven en zelf niks hoeft te doen.

Sterker nog: ik ga een geheim met je delen waarmee je met letterlijk niks doen geld kunt verdienen.

Bonus 4: Geheim

€147,- waarde

Dit hou ik nog even stil...

... Als je straks in het Leden-gedeelte bent ingelogd, zie je het wel!

Hier is een belofte die geen andere
internet marketing “guru” jou wil geven:


De meeste internet marketing en affiliate marketing trainingen gooien met dingen als "verdien morgen al 250 euro per dag" of "verdien deze maand al 7500 euro op de automatische piloot".

Deze claims vind ik onverantwoordelijk – en zelfs gevaarlijk. Maar zó simpel gaat het niet. Ben je hier wel naar op zoek? Dan heb ik liever dat je deze pagina nu verlaat.

Maar hoelang blijf je jezelf voor de gek houden? En wat gebeurd er als je niet de beloofde resultaten haalt? Je komt weer een nieuwe training tegen van een guru die je gouden bergen beloofd en moet weer overnieuw beginnen, vervolgens heb je er nog meer geld in gestopt en haal je nog geen succes.
De waarheid is simpel …

Er is GEEN snelle oplossing verkrijgbaar als het gaat om extreem veel geld verdienen op het internet!

Dus mijn belofte aan jou is dit: je gaat GEEN duizenden euro's in de eerste maand verdienen. Wat je WEL gaat doen is de eerste maand zo'n 50,- euro verdienen, waarna je inkomsten elke maand zullen stijgen. Hiermee bouw je elke maand een hoger inkomen op waar geen plafond aan zit.

Ik transformeer jouw leven naar een waar je zelf de regie over je leven hebt. Waar je zelf bepaald hoeveel je verdiend en waar je zelf bepaald waar én met wie je je tijd besteed. Om dit te bereiken is het wel belangrijk dat je vastbesloten bent, en serieus bereid bent om hier mee aan de slag te gaan. Wanneer je dat bent, is dit de eerste dag van de rest van je leven.

Recente deelnemers:
 • Karin van de V.

  Rudolf de V.

 • Pieter van de H.

  Rian van S.

 • Ilone L.

  Gudula van de V.

 • Adriaan R.-W.

  Anneke de J.

 • Anneke B.

  Roelof G.

 • Rosanna R.

  Monique H.

 • Otto Z.

  Victor van W.

 • Timo V.

  Jolanda F.

 • Rieks van K.

  Jacqueline K.

 • Johanna P.

  Bernie van L.

 • Astrid S.

  Kevin H.

 • Robert C.

  Roos van S.

 • Joke de K.

  Marius O.

 • Maarten S.

  Wilma van der R.

 • Lianne L.

  Henk van D.

 • Elco L.

  Astrid E.

 • Lia M.

  Rudy van H.

 • Helma R.

  Arnoud B.

 • Jan C.

  Pieter S.

 • Alexandra S.

  Esther van L.-T.

 • Marion S.

  Pieter H.

 • Chris G.

  Mart-Jan B.

 • Anja van H.

  Ben L.

 • Loran P.

  Adriaan B.

 • Jannie M.

  Corne S.

 • Gerard Z.

  Ruud Z.

 • Margareth K.

  Bennie M.

 • Jantine van B.

  Johan K.

 • Jos C.

  Monique C.

 • Hanneke van V.

  Martin J.-K.

 • Jaap P.

  Ricardo B.

 • Juri B.

  Diny S.

 • Simone de J.

  Hugo N.

 • Margot B.

  Karel T.

 • Bennie G.

  Johan N.

 • Ellen V.

  Tonny van S.

 • Nieske K.

  Matty van der H.

 • Greet van L.

  Thom E.

 • Sonja S.

  Dennis van de V.

 • Niel Z.

  Siepie A.

 • Bianca van H.

  Rowan H.-K.

 • Pierre B.

  Monique S.

 • Annemiek B.

  Johnny J.

 • Fiena S.

  Co S.

 • Henk

  Diny S.

 • Tanja C.

  Johan de V.

 • Madeleine P.

  Devon S.

 • Paula van S.

  Arie L.

 • Stijn van B.

  Karel C.

 • Moerad R.

  Bianca D.

 • Nel van de P.

  Theo C.

 • Marjolein M.

  Chris S.

 • Laurence S.

  Carin de G.

 • Irma O.

  Jacco O.

 • Annelies van S.

  Jan W.

 • Hanneke van S.

  Sander V.

 • Marijke B.

  Johnny B.

 • Miranda M.

  Cor T.

 • Theo C.

  Erwin I.

 • Rudy S.

  Mandy L.

 • Linda H.

  Antwan R.

 • Mauritz A.

  Mandy L.

 • Nienke R.

  Eize W.

 • Marieke K.

  Ian S.

 • Roelof D.

  Trudy R.

 • Conny B.

  Christina D.

 • Theo T.

  Miriam A.

 • Angelique H.

  Niels K.

 • Bianca O.

  Erna N.

 • Anette van H.

  Therese V.

 • Leontine K.-P.

  Erika B.

 • Thijmen L.

  Joyce D.

 • Gerrolt van W.

  Sietze P.

 • Walter S.

  Ria van E.

 • Philip van der M.

  Sjors A.

 • Monique D.

  Oscar van G.

 • Moniek M.

  Krijn van H.

 • Karin van M.

  Nicolaas T.

 • Toon van L.

  Monique D.

 • Teun M.

  Arie M.

 • Juliette M.

  Ellis van der L.

 • Willem S.

  Victor M.

 • Sef P.

  Karin V.

 • Ria van de P.

  Gemma K.

 • Ineke T.

  Willy van T.

 • Pieter V.

  Onno R.

 • Arnold D.

  Yvonne V.

 • Gerie van der Q.

  Carel V.

 • Christof van de M.

  Linda van G.

 • Renate B.

  Henny S.

 • Truus H.

  Emile R.

 • Felix D.

  Felice H.

 • Lineke R.

  Annet M.

 • Leon R.

  Henri B.

 • Menno B.

  Cilia G.

Data aangemaakt door op

Je hoeft niet nu te beslissen…
Neem je tijd & probeer de Affiliate Marketing Revolutie voor 30 volle dagen

Als je niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur mij dan een mailtje en ik retourneer jouw geld direct, de bonussen kun je houden.

Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie!
thumbsup

Full HD kwaliteit

Ik heb mijn hart en ziel in de Affiliate Marketing Revolutie gestoken. Dat voel en zie je aan alles.

Alle video's zijn opgenomen in Full HD kwaliteit. Hierdoor zijn alle video's super scherp en mis je dus geen enkel detail. 

Alle video's zijn overigens eerst getest aan een zesdelig test-team, wat aanwijzingen en tips heeft gegeven om de video's nog duidelijker en beter te maken. Hierdoor weet je zeker dat de best mogelijke ervaring gaat krijgen.

star

Blijvend Resultaat

Ik gebruik de Affiliate Marketing Revolutie dagelijks om overal ter wereld geld te verdienen. Honderden mensen in Nederland hebben dezelfde ervaring.
De Affiliate Marketing Revolutie is geen hype, het is hier om te blijven. Er zullen regelmatig nieuwe video's toegevoegd worden en ik organiseer regelmatig klantenwebinars om je nieuwe technieken te leren.

heart

Impact

Ik krijg regelmatig mails van deelnemers die zeggen dat hun leven compleet is veranderd door de Affiliate Marketing Revolutie. Ze verdienen nu daadwerkelijk geld op het internet! Een droom die uitkomt.

Jij krijgt nu de kans om dit voor jezelf te bewijzen als je met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag gaat.


Klik nu hieronder op de "nu beginnen" knop om direct met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan en te starten met online geld verdienen.


Ik krijg de Affiliate Marketing Revolutie videotraining. Met nu tijdelijk de volgende bonussen:
 • Facebook Cash Methode waarde: €67
 • Email Cash Tornado waarde: €97
 • Meer Cash Met Minder Doen waarde: onschatbaar
 • Geheime bonus waarde: €147

Daarnaast krijg ik levenslang persoonlijke support

... en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug. Zonder risico en geheel eerlijk.

€147 €47Dit is wat de deelnemers van Jacko's training zeggen...

 

Peter over de Affiliate Marketing Revolutie

 

 

Hey Jacko,

Toen ik aan de Affiliate Marketing Revolutie begon was ik een beetje sceptisch... kon ik ook als compleet digibeet geld verdienen op het internet? Ik had al veel trainingen geprobeerd en daar had ik nog nooit geld mee verdiend... Toch kon ik het niet laten en besloot ik met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan. Je leek me namelijk anders dan die zogenaamde "gurus" en komt ook eerlijk over. 

Ik had ook niks te verliezen... Ik ben bijna 65 jaar oud en ga binnenkort met pensioen. Nu moet je niet denken dat ik straks elke maand geld over houd.. nee.. ik moet straks elk dubbeltje omdraaien. En dat is dan waar je heel je leven zo hard voor hebt gewerkt! Ik wil dus graag wat aanvullende inkomsten op mijn pensioen hebben om daar leuke dingen van te doen.

Zoals ik hierboven al aangeef ben ik echt een digibeet. Ik kan net een e-mail naar mijn kleindochter (en dus naar jou) sturen, maar daar houd het ook bij op. Maar goed, gelukkig kan ik ook internet bankieren want dat is tegenwoordig nodig om je geldzaken nog een beetje te kunnen regelen. Daar houd mijn kennis dan ook bij op!

Toen ik aan de slag ben gegaan met de Affiliate Marketing Revolutie heb ik eerst tweemaal alle video's gekeken. Ik wilde namelijk zeker weten dat ik alles goed begrepen had en besloot daarna alle stappen die je vertelt in de praktijk toe te passen.

Tot mijn verbazing ging het allemaal stukken makkelijker als dat ik had gedacht. Het helpt me echt heel erg dat je alles stap voor stap voordoet. Zo kan ik op de video's terugvallen als ik iets niet begrijp en kan ik het zo dus nadoen. Dit is echt een verademing, want nu is het letterlijk kopiëren en plakken. Toen ik alle stappen tot en met module 2 (*er zijn in totaal zeven modules) had uitgevoerd, was het spannend, want ik besloot nog even niet verder te gaan en eerst af te wachten wat dit me zou brengen.

Ik ben nu bijna twee weken verder en HOERA ik heb mijn eerste affiliate verkoop. Je moest eens weten hoe blij ik was toen ik een melding kreeg dat ik geld had verdiend. Ik sprong letterlijk een gat in de lucht! Want het was me gelukt! Ik was zo blij dat ik het iedereen wilde vertellen en stuurde dan ook direct een mail naar mijn kleindochter met de melding die ik gekregen had dat ik geld had verdiend. Zij stond natuurlijk gek te kijken maar was wel erg trots op me! 

Dankjewel Jacko dat je deze geweldige videotraining hebt gemaakt... Je hebt mijn leven en mijn toekomst veranderd. Ik weet dat er nog meer affiliate verkopen gaan komen en dat ik nog meer geld ga verdienen en nog belangrijker dat ik hier leuke dingen kan doen zodat of misschien wat geld kan geven aan mijn kleindochter. Stel je eens voor hoe blij ik hier mee kan maken!

Nogmaals bedankt Jacko, ik ga nog even verder!

Peter

 

Guido over de Affiliate Marketing Revolutie

 

 

Hey Jacko,
 
Ik wilde je even laten weten dat ik erg tevreden ben over de Affiliate Marketing Revolutie. Je legt perfect uit hoe je van A tot Z een affiliate business op kunt zetten. Zelf had ik er al wat ervaringen in, maar ik heb behoorlijk wat nieuwe inzichten opgedaan waar ik daadwerkelijk wat mee kan, waarvoor mijn dank!
 
Ik denk dat iedereen die geld wilt verdienen op het internet, en hierdoor complete vrijheid wilt realiseren, wat aan jouw training heeft. Bedankt!
 
Groet,
Guido
 

Petra over de Affiliate Marketing Revolutie

 

 

Hey Jacko!
Wauw, wat een geweldig programma is dit! Stap voor stap heb ik alle video's gekeken en ben ik als het ware "aan je hand meegenomen" en heb ik over je schouder mee mogen kijken.
 
Niet dat ik naast je heb gezeten, nee, en dat is maar goed ook want daar heb ik als solo moeder met een eigen bedrijf ook echt geen tijd voor. Omdat dit een online programma is kan ik de video's gewoon op eigen tempo kijken, wanneer en waar het mij uitkomt, wat een uitkomst!
 
Omdat je onder elke video een opdracht heb gezet ga je ook meteen om in actie. Actie is reactie dus resultaat, daar weet ik inmiddels alles van. Ik gun echt iedereend it programma. Zeker een aanrader!
 
Groetjes, 

Petra

 

Leendert over de Affiliate Marketing Revolutie

 

Hoi Jacko,
 
Ik wil je even bedanken. Je vakkennis in combinatie met je heldere uitleg en prettige stem zorgen ervoor dat ik in no-time alle video's kan kijken en de informatie zelf kan toepassen.
 
Na het kijken van een video heb ik direct zin om in de praktijk verder te gaan en zelf aan de slag te gaan. Dit komt ook doordat je onder elke video een heldere, duidelijke opdracht hebt neergezet. Super handig! 
 
Nog handiger is dat ik de informatie uit de video's direct kan toepassen waardeer ik direct ga bouwen aan een bron van inkomsten die ervoor zorgt dat ik binnenkort mijn baas kan ontslaan!
 
Bedankt Jacko!
 

Jan over de Affiliate Marketing Revolutie

 

 

Hey Jacko!:)

Ik ben drie weken geleden begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie en had al gelijk door dat dit dé training was om te starten en waarmee ik geld ga verdienen. Ik heb al zo enorm veel trainingen wat betreft geld verdienen op internet van zogenaamde "gurus" aangeschaft en dit is echt een verademing. Je legt alles mega duidelijk uit en je antwoord ook mega snel en duidelijk als ik iets niet snap. Dat is wel wat anders als dat je normaal gesproken ziet... dan antwoorden de verkopers vaak helemaal niet! 

Toen ik hier mee begon wist ik al direct dat de technieken en methoden die jij vertelt werken en dit ook zullen blijven doen. Het is zó logisch als je het eenmaal weet. 

Maargoed, de reden dat ik je mail is dat ik zojuist mijn eerste affiliate verkoop van 67,- euro heb gerealiseerd (ik kreeg zo'n toffe mail van PayPro met "Gefeliciteerd met je eerste affiliate verkoop"), dit is echt zo vet om mee te maken, ben helemaal blij!

ECHT ENORM BEDANKT…!!! :-D

Jouw training is goud waard!

Groeten..
Jan

 

Lisa over de Affiliate Marketing Revolutie

 

 

Hallo Jacko,
Een tijdje geleden ben ik aan de slag gegaan met de Affiliate Marketing Revolutie omdat ik meer inkomsten wil genereren uit het internet. Ik wilde namelijk meer zelfstandiger worden en dit leek me een geweldige kans!
Het enige wat ik echter nodig had is iemand die mij precies stap-voor-stap kan laten zien wat en hoe ik dit het beste kan realiseren. Na lang zelf van alles te hebben geprobeerd (wat niet lukte), kwam ik terecht bij de Affiliate Marketing Revolutie, en dit was precies wat ik zocht.
 
Je legt stap-voor-stap uit en laat exact zien hoe en wat je moet doen om het internet voor jou te laten werken. Dit vind ik echt super en heb ik nog bij geen andere training gezien!
 
Ik was dan ook direct super enthousiast en begon direct alle informatie die je vertelt zelf toe te passen en mijn eerste affiliate site op te zetten. Omdat je precies laat zien hoe dit moet was dit hartstikke makkelijk en binnen de kortste keren was mijn affiliate site online en kreeg ik gerichte bezoekers. Hier had ik voorheen altijd moeite mee, dus het was goed om te zien dat het nu wel lukte! Ik had er dan ook al direct een goed gevoel over... dit ging lukken zo!
 
Na iets meer dan twee weken (*vandaag) kreeg ik het verwachte mailtje dat ik succesvol een product heb gepromoot en dat er 27,50 euro is bijgeschreven! Dat is echt waanzinnig en ik was super blij toen ik deze mail las!
 
Hiervoor wilde ik je dan ook even bedanken, want zonder jouw videotraining was het me nooit gelukt. Ik had al veel geprobeerd en bijna de moed opgegeven dat het mij toch nooit zou lukken, maar zo zie je. Nog even doorzetten en de juiste middelen tegenkomen en dan lukt het. 
 
Bedankt Jacko, je bent een topper!

Klik nu hieronder op de "nu beginnen" knop om direct met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan en te starten met online geld verdienen.


Ik krijg de Affiliate Marketing Revolutie videotraining. Met nu tijdelijk de volgende bonussen:
 • Facebook Cash Methode waarde: €67
 • Email Cash Tornado waarde: €97
 • Meer Cash Met Minder Doen waarde: onschatbaar
 • Geheime bonus waarde: €147

Daarnaast krijg ik levenslang persoonlijke support

... en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.

€147 €47Jij hebt Vragen? IK Heb Antwoorden:

Wat als de Affiliate Marketing Revolutie niet werkt voor mij?

Dan is die HELEMAAL GRATIS. Serieus. Ik heb zoiets dat als je geen waarde uit de Affiliate Marketing Revolutie krijgt, je er dan ook niet voor hoeft te betalen.
Ik weet de Affiliate Marketing Revolutie werkt, ik heb het gezien bij mij en bij anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegen “alweer-een-geld-verdienen-op-internet-training” staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat deze training serieus jouw leven kan veranderen, en ik hoop ook dat het dat doet.

Om deze reden geef ik ieder persoon die aan de slag gaat met de Affiliate Marketing Revolutie koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een niet goed geld terug garantie.

Als je de Affiliate Marketing Revolutie volgt en om wat voor reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan contact met mij op en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst in moet vullen of taken waar je aan moet voldoen, gewoon een snelle en oprechte terugbetaling. Als je niet tevreden bent, dan is de Affiliate Marketing Revolutie mijn gift aan jou voor het verprutsen van je tijd.

Welke resultaten kan over het algemeen verwachten?

Besef goed dat geen enkele training of cursus ook maar iets waard is als je er zelf niets mee doet. Daar tegenover staat dat als je hier serieus mee aan de slag gaat, je grote resultaten gaat halen. Als ik naar mezelf kijk dan heb ik hier alles wat ik vandaag de dag heb en waar ik voor sta aan te danken. Ik kan als ik dat wil gewoon morgen het vliegtuig pakken naar een warm tropisch eiland en mijn inkomsten gaan gewoon door. Dit kun jij ook realiseren, áls je hier maar serieus mee aan de slag gaat.

Welke soort van training kan ik verwachten in de Affiliate Marketing Revolutie?

Dit is een compleet stap-voor-stap trainingsprogramma. We beginnen bij het begin en eindigen wanneer we alles hebben behandeld.

Het unieke hiervan is, is dat ik je gewoon alles laat zien. Alle stappen die ik neem om een succesvolle affiliate business op te zetten, laat ik je zien. Ik neem dan ook mijn volledige beeldscherm op en laat niks weg (behalve wat privé informatie zoals bankrekeningnummers ;-).

Jacko, ik ben geen 20 of 30 meer – gaat deze training ook werken voor ‘oudere mensen’?

Ja! Ook mensen in hun 50 ~ 60-er jaren hebben veel succes met het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie. Zo weet ik van genoeg 65 plussers die hiermee aan de slag zijn gegaan en die er serieus geld mee verdienen. Ik heb de training zo gemaakt dat iedereen die kan volgen, ongeacht je leeftijd.

Ik wil nu beginnen met geld verdienen op het internet. Moet ik wachten totdat jij me de video's in DVD-vorm opstuurt voordat ik kan beginnen?

Nee hoor. Je krijgt na betaling direct toegang tot de volledige training. Je krijgt namelijk inloggegevens voor een geheim Leden-gedeelte (online) waar alle video's op staan. De Affiliate Marketing Revolutie zal direct na betaling klaar voor je staan om alle video's te kijken – dus je hoeft niet te wachten om te beginnen en resultaat te behalen.

Ik heb geen technische kennis / geen ervaring en/of kan niet goed met computers omgaan. Is deze training dan moeilijk te volgen voor mij?

He-le-maal niet, het is supermakkelijk. Ik vertel je alles tot in de details en laat je echt alles zien. Je ziet welke klikken ik met mijn muis maak en jij kunt dit simpelweg na doen. Daarnaast vind je onder elke video links naar pagina's met meer informatie over een bepaald onderwerp en staat er een opdracht voor je klaar die super specifiek geschreven is. Zo weet je dus precies wat je aan het eind van elke video moet doen. Zelfs de kind kan de was doen!

Daarnaast - mocht je er niet uitkomen - kun je me altijd een mail sturen en zal ik je persoonlijk helpen.

Ik ben een beetje nieuw en zenuwachtig over het online betalen. Is het echt veilig om de training te bestellen via jouw website?

ABSOLUUT! Je zit momenteel op een beveiligde verbinding (dat zie je boven in de adresbalk aan het groene of versluitelde slotje) en ik gebruik PayPro voor het realiseren van betalingen.

PayPro maakt gebruik van een velilige SSL verbinding waarmee je informatie 100% versleuteld en beschermd is. Hierdoor heb zelfs ik geen toegang tot jouw gegevens.

Nadat je het formulier op de betaalpagina hebt ingevuld kom je op de betaalpagina van je bank en kun je daar de betaling bevestigen. Alles gaat dus op een compleet veilige manier en je hoeft je nergens zorgen om te maken.

Waar kan ik de Affiliate Marketing Revolutie bestellen?

De snelste manier om direct met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen is om op onderstaande link / knop te klikken. De Affiliate Marketing Revolutie is daarnaast alleen maar te koop op deze website.

Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie!