"Ik help jou aan financiële vrijheid door middel van affiliate marketing"

10K Club - Samen naar de 10K per
maand (passief inkomen)

Lees en bekijk de resultaten van huidige 10K Club deelnemers. Zij gingen jou al voor en verdienen nu een passief inkomen op het internet.

Bekijk wat huidige 10K Club deelnemers
over de 10K traject zeggen

Timo:

Noortje:

Thijs:

Shanice:

Meer ervaringen:

Dit is hoe het werkt:

  • Jij doet mee aan de 10K Club – Je gaat vanaf dan stap voor stap begeleid worden naar een passief inkomen
  • We gaan bespreken wat jouw dromen en doelen zijn – We gaan kijken waar je staat, waar je naar toe wilt en hoe ik jou persoonlijk kunnen helpen naar een passief inkomen met affiliate marketing – we maken hier een plan voor
  • We gaan DIRECT aan de slag – We vertellen je precies wat je moet doen, waarom je het moet doen en hoe je het moet doen. Maar ook vooral wat je niet moet doen, om jou alle valkuilen te doen vermijden. Ik doe dit al meer dan 10 jaar en heb meer dan 15.000 mensen geholpen. Ik weet precies wat werkt en wat niet werkt, en we spelen die informatie aan jou door zodat je sneller en beter resultaat gaat krijgen.
  • Ik help jou naar ECHTE financiële vrijheid – Nu je 10K Club deelnemer bent, gaan we jou stap voor stap en intensief helpen naar een passief inkomen via het internet. Jouw leven gaat nooit meer hetzelfde zijn.
  • Elke maand een live coaching sessie met alle deelnemers – Hierin wordt er elke week een nieuw onderwerp besproken om next level te gaan.
  • Exclusieve 10K Club webinars – Eén keer per maand behandelen we live websites van deelnemers en geven we feedback waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Ook geven we 1 keer per maand een vraag & antwoord webinar waarin we antwoord geven op al jouw vragen
  • Basecamp exclusieve toegang – In onze exclusieve app voor 10K Club deelnemers krijg je een persoonlijk project waarin al jouw voortgang, je to-do’s en meer bijgehouden word.
  • Elk kwartaal word je uitgenodigd voor een exclusieve 10K Club Ledenborrel Dit is super waardevol + gezellig en zal je ongetwijfeld nieuwe inzichten geven. Daarnaast enorm fijn en goed om te netwerken!

Dit zijn de resultaten die jij straks als 10K Club deelnemer kunt verwachten:

unnamed (15)
unnamed (13)
unnamed (14)
unnamed (15)
unnamed (18)
unnamed (16)
unnamed (17)
unnamed (18)
unnamed (19)
unnamed (20)
unnamed (21)
unnamed (22)
unnamed (23)

Ik ben 100% VRIJ dankzij het internet, en ik wil jou helpen dit ook te worden

Hey! Ik ben Jacko Meijaard en ben door onder andere het AD.nl geïnterviewd. 

In de afgelopen tien jaar heb ik me volledig gestort op het bouwen van een passief inkomen van 10K per maand – en ik wil jou ook graag helpen dit te realiseren.

Laten we een belafspraak inplannen en bellen om te kijken hoe en of ik jou op weg kan helpen om ook een 10K inkomen te realiseren

—Jacko Meijaard– Eigenaar Internet Succes Gids.nl

In de 10K Club ga ik je leren om:

100% vrij te worden dankzij het internet. Ik wil je laten zien hoe je een volledig vrij leven kunt leven dankzij het internet. Altijd je eigen dag indelen.

Een passief inkomen op te bouwen. Geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor veel mensen als een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven, waar alles kan.

Je inkomen elke maand te laten groeien. Omdat ik elke maand nieuwe assets opbouw, en bestaande laat groeien, groeit mijn inkomen elke maand.

Een bron van inspiratie te worden voor vrienden en familie. De Jacko van nu is niet dezelfde persoon als de Jacko van tien jaar geleden. Ik ben enorm gegroeid als persoon en wil jou dit ook laten doen.

WAARSCHUWING: De 10K Club gaat hard en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ik kan namelijk maar een beperkt aantal mensen coachen. De deuren van de 10K Club gaan dan ook binnenkort tijdelijk sluiten. Plan je Clarity Call dus nu in zodat je niet achter het net vist. 

© Internet Succes Gids.nl